Best Sellers

Aunt Jackie's Curls & Coils Quench! Moisture Intensive Leave-In Conditioner 355ml

€6.37
Tax included
Quantity
In stock
 

Always the best price

  Delivery policy

Orders will be delivered within 1-2 workingdays

  Return policy

Products can be returned within 14 days

Betere producten, beter haar! Dat is het motto van Aunt Jackie’s. Waar dit bedrijf vroeger nog een klein assortiment had, is zij inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid aanbod van verschillende haarproducten. Aunt Jackie’s maakt enkel gebruik van milieuvriendelijke conserveringsmiddelen om te zorgen voor hoogwaardige en duurzame producten met een lange houdbaarheid. Alle producten bevatten natuurlijke oliën en boters, wat zorgt voor uitstekende voeding voor het haar. Op deze manier ziet je haar er niet alleen goed uit, maar voelt het ook nog eens goed aan.

 

De Quench Moisture Intensive Leave-In Conditioner is geschikt voor dagelijks gebruik voor alle haartypen. Of je nu krullend, steil, golvend of kroeshaar hebt, deze conditioner zorgt voor een langdurige hydratatie zonder dat dit een zwaar gevoel geeft. Daarnaast zorgt het ervoor dat je haar zacht is en je het gemakkelijk kan doorkammen. Je haar wordt extra zacht door de heemstwortel, extra vergine olijfolie en shea butter.

Voor een optimaal resultaat kan je de conditioner gebruiken in combinatie met de Aunt Jackie’s Oh So Clean shampoo. De conditioner is gemakkelijk in gebruik en hoef je niet uit te spoelen. Gebruik de Quench Moisture Intensive Leave-In Conditioner elke dag voor heerlijk zacht, veerkrachtig en makkelijk hanteerbaar haar.

55522
34 Items

Write your review

Aunt Jackie's Curls & Coils Quench! Moisture Intensive Leave-In Conditioner 355ml

Write your review

16 other products in the same category