Best Sellers

Magic Shaving Powder Gold

€ 2,60
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad
 

Altijd de beste prijzen

  Leveringsbeleid

Bestellingen worden binnen 1-4 werkdagen geleverd

  Retourbeleid

Producten kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden

Al meer dan 110 jaar levert Softsheen-Carson superieure cosmetische producten en diensten aan consumenten van Afrikaanse afkomst. Softsheen-Carson is van mening dat iedereen zijn of haar eigen schoonheid met vertrouwen moet kunnen vieren. Zij vinden dat dit voor mensen met kleur moet betekenen dat zij zich moeten kunnen uitdrukken in hoe uniek zij zijn en hoe uniek ze er uit willen zien.

Met de producten van Softheen-Carson worden mannen, vrouwen en kinderen met kleur geholpen om hun schoonheid uit te drukken. Daarnaast garanderen zij veilige, betrouwbare producten te leveren van hoge kwaliteit die een verbluffend resultaat opleveren. Het doel van Softsheen-Carson is om de marktleider te zijn in afro-haarverzorging.

 

De Magic Shaving Powder Gold is het ideale product voor mannen om zich zonder scheermes te scheren. Deze poeder is speciaal ontwikkeld voor mannen met een donkere huidskleur die hard, sterk en krullend baardhaar hebben. Het grote voordeel van deze poeder is dat het scheerbultjes en ingegroeide haren voorkomen. Na het aanbrengen merk je binnen vier minuten resultaat. De Magic Shaving Powder belooft het baardhaar volledig te verwijderen, terwijl je huid glad en zacht blijft. Daarbij heeft deze formule een lichte en frisse geur, waardoor je ook nog eens extra lekker gaat ruiken.

35513
36 Items
Grade 
Maicke Bottinga
14-02-2021

Painful!

Used it once on my leg to test. Just about 10cmx10cm. Now i have chemical burns while i followed instructions. Never use this product!

Write your review

Magic Shaving Powder Gold

Write your review

16 other products in the same category