Africas Best Kids Organics Olive Oil Ultra-Gentle Hair Softening System

9.50
Op voorraad
Referentie
55025
  • Gratis bezorging bij minimale besteding €35,00

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

  • Uitstekende service.

    Wij scoren
    5/5

  • Altijd de beste prijzen

  • Gratis APP beschikbaar

Raadpleeg altijd de website van de producent voor de meest actuele product informatie zoals ingrediënten-lijst of product afbeelding.

Product omschrijving

De moeilijk te hanteren haartextuur wordt op milde wijze losgemaakt en verzacht zonder dat het haar te veel steil wordt. Het haar behoudt een deel van zijn natuurlijke body en is tegelijkertijd verbazingwekkend handelbaar. Makkelijker te kammen voor moeders. Anti-breukcomponenten beschermen het haar tegen beschadiging en de hoofdhuid tegen irritatie en uitdroging. Kan gebruikt worden op natuurlijk of relaxed haar. Eén sterkte kan voor alle haartexturen worden gebruikt.

Meer informatie

Meer informatie
Referentie 55025
Merken Africas Best Kids Organics
Producttype Texturizer
Geschikt voor haartype Afrohaar / Krullendhaar
Inhoud Doos
Gebruiksaanwijzing Volg de aanwijzingen zorgvuldig om huidirritatie en haaruitval te voorkomen. Bij alle Africa's best Kids Organics relaxer en texturizers is een instructieblad inbegrepen dat aanwijzingen geeft over het gebruik van het product, inclusief waarschuwingen en wat u wel en niet moet doen. Voer vóór elk gebruik altijd een strengtest uit om er zeker van te zijn dat het haar en de hoofdhuid voorbereid zijn op het aanbrengen van de relaxer.
Land van productie Verenigde Staten