Bounce Curls

Bounce Curl


Bounce Curl producten zijn specifiek gemaakt voor alle jongeren, vrouwen en mannen met natuurlijk krullend of golvend haar. De Bounce Curl haarverzorgingslijn bestaat uit shampoos, conditioners, haarcrèmes en diverse stylingproducten, waaronder haarlak, mousse en gel. De Bounce Curl producten zijn helemaal op elkaar afgestemd voor het beste resultaat: veerkrachtig, glanzend krullend haar, zonder pluis. Met de Bounce Curl producten neem je afscheid van pluizig, kroezig, droog en dof krullend haar en verwelkom je perfecte, van gezondheid blakende, jaloersmakende krullen.

Bounce Curl gebruikt diverse natuurlijke ingrediënten en streeft ernaar om producten te maken zonder gebruik te maken van agressieve chemicaliën. Met de Bounce Curl producten kun je je haar reinigen, verzorgen, hydrateren en perfect stijlen, om met recht trots je prachtige, glanzende krullen te showen! Laat zien wat je hebt, wees trots op je krullen en geef ze de allerbeste verzorging met Bounce Curl haarverzorgingsproducten!

Het bedrijf Bounce Curl
In het najaar van 2017 lanceerde Merian, een jonge vrouw uit Arizona, haarverzorgingsproducten onder de merknaam Bounce Curl. Met haar grote interesse in de chemie studeerde zij af en kreeg de titel Bachelor of Science. Haar studie gebruikte zij om innovatieve producten voor haarverzorging te ontwikkelen.

In haar jeugd heeft Merian veel kennis opgedaan met betrekking tot de krachten die de natuur ons te bieden heeft. Samen met haar oma haalde ze diverse natuurlijke ingrediënten uit de achtertuin om er verzorgingsmiddeltjes van te maken. Zwarte zaadolie (Nigella Sativa) was een van de producten die al jaren door haar familie werd gebruikt. Aloë Vera was een van de substanties waar ze destijds al haargel van maakte. Ze ziet haar oma dan ook als grote inspiratiebron voor het ontwikkelen van haar Bounce Curl haarverzorgingsproducten.

De ervaring van thuis met de studie aan de universiteit in Arizona gebruikte Merian om zelf haarverzorgingsproducten te ontwikkelen voor 5 verschillende bedrijven in de haarverzorgings-, huidverzorgings- en lichaamssupplementenindustrie. Het duurde niet lang voordat ze bedacht dat ze haar eigen haarverzorgingslijn op de markt moest brengen. Ze stelde verschillende producten samen, zodat haar shampoos, conditioners en stylingproducten optimaal op elkaar afgestemd werden. Er werden verbluffende resultaten mee bereikt.

Merian is zelf ook gezegend met een enorme bos krullen. Ze heeft haar hele leven al krullend haar gehad. Haar ouders hebben haar al van jongs af aan geleerd om goed voor het krullende haar te zorgen. Dat het haar zo sterk, glanzend en gezond was en bleef, is volgens haar te danken aan het feit dat ze in de familie uitsluitend vertrouwden en gebruik maakten van zelfgemaakte, natuurlijke producten. In de Bounce Curl haarverzorgingslijn worden uitsluitend zorgvuldige geselecteerde ingrediënten gebruikt, met eigenschappen die het krullende haar mild kunnen reinigen, voeden en beschermen. Via social media als YouTube en Instagram deelt Merian al haar kennis en ervaringen hoe het beste mooi krullend haar te verkrijgen en te verzorgen.

Bounce Curl werkt vanuit het basisprincipe: Beauty is shared. Het bedrijf investeert op non-profit basis in vrouwen om deze te helpen een eigen bedrijf op te starten. Dit doet Bounce Curl door in ze te investeren en ze te begeleiden. Deze hulp is gericht op het helpen in vrouwen in nood of vrouwen die zich in moeilijke omstandigheden bevinden. Op dit moment werkt Bounce Curl aan een idee voor een studiebeurswedstrijd voor financiële ondersteuning om mensen te helpen hun doelen te bereiken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina