Devacurl

DevaCurl

Vraag een krullend meisje naar haar haar en ze zal je vertellen over haar leven. Ze zal je vertellen over haar kindertijd, haar familie, haar vrienden en de manier waarop ze zichzelf in de spiegel ziet. Dit is de insteek van DevaCurl. DevaCurl heeft als missie om haarproducten voor vrouwen met krullen van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen en verkopen. Deze missie heeft ertoe geleidt dat het bedrijf haarproducten heeft ontwikkeld zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten.

 

De producten van DevaCurl bevatten geen sulfaten, parabenen, siliconen en gluten. Daarnaast zijn de haarproducten van DevaCurl niet getest op dieren, dit maakt dat ze natuurlijkvriendelijk te werk gaan in het ontwikkelen van de producten.

 

 

Meer over DevaCurl

“Vraag een krullend meisje naar haar haar en ze zal je vertellen over haar leven.”

 

De afgelopen twee decennia zijn dit de gesprekken die centraal staan in alles wat DevaCurl doet. Het is krullend, het is ingewikkeld, het is leuk, en DevaCurl houdt zich ermee bezig. Daarom worden alle producten van DevaCurl geïnspireerd door de gemeenschap.

DevaCurl houdt haar producten zo eenvoudig mogelijk - alles wat krullen nodig hebben en niets wat ze niet nodig hebben. En daarom maken de stylisten die werken met deze producten geweldige krullen. DevaCurl geeft de vrijheid om zelf de krullen te maken, hoe je deze ook wilt hebben. Iedereen is uniek en alle krullen zijn uniek. Daar gelooft DevaCurl in.

 

DevaCurl waarde vrij van harde ingrediënten lang voordat het hip was, en ze deden het omdat het juiste was om te doen voor krullen. Alle producten zijn geïnspireerd door de krullengemeenschap en geperfectioneerd in salons. De producten van DevaCurl zijn altijd gemaakt met voedende, hydraterende ingrediënten en ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van elk krul type.

 

In 2002 hebben we een innovatieve nieuwe haarverzorgingscategorie geïntroduceerd met de lancering van No-Poo Original, ons baanbrekende alternatief voor de traditionele shampoo. Deze eerste soort verzorgende cleanser die niet geschikt is voor het conditioneren van het haar is vrij van sulfaten, parabenen en siliconen om de krullen zachtjes te reinigen zonder de natuurlijke oliën te verwijderen die ze nodig hebben om er gezond, springerig en gewoonweg prachtig uit te zien. No-Poo heeft de industrie en het leven van talloze krullenvrienden veranderd. Heb je het al geprobeerd?

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina