KeraCare

KeraCare

Shampoos

KeraCare heeft drie vooruitstrevende shampoos.

  • De '1st Lather Shampoo' reinigt het haar grondig en verwijdert alle stylingproducten.

  • De 'Hydrating Detangling Shampoo' ontwart, verzacht en hydrateert het haar optimaal.

  • De 'Moisturizing Shampoo for Color Treated Hair' reinigt zacht, terwijl de tint in gekleurd haar wordt verbeterd en behouden.

Al deze shampoos zijn sulfaatvrij en gemaakt van natuurlijke producten.

Conditioners

De 'Strengthening Thermal Protector', 'KeraCare Detangling Conditioning Mist' en 'Moisturizing Conditioner for Color Treated Hair' zijn de conditioners aansluitend bij de bovengenoemde shampoos. Deze samen gebruiken zorgt voor een optimaal resultaat. Ook de 'Leave-in Condtioner' is zeker aan te raden. Deze hydrateert en ontwart het haar in een handomdraai voor glanzende lokken.

Styling

Ook de stylingproducten zijn aan te raden. Er bestaan vele producten in dit assortiment. De 'Essentials Oils for the Hair' is een favoriet, dit is een rijk mengsel van verzorgende oliën van kokosnootolie, aloë vera olie en olijfolie. Belangrijk als je je haar vaak blootstelt aan hoge temperaturen, het gaat broosheid namelijk tegen.

Dry & Itchy Scalp

De shampoo, conditioner en glossifier in dit gamma gaan jeuken, droogheid en schilfers tegen.

Natural Textures

Dit gamma bevat allerlei verzorgingsproducten om je golven, krullen of kroeshaar prachtig te doen uitkomen. De 'Natural Textures Honey Shea Co-Wash' is een absolute favoriet.

Het bedrijf KeraCare

KeraCare het bekendste merk van 'Avlon Industries USA' en staat wereldwijd al 25 jaar op kop als het gaat om verzorgingsproducten voor wavy, curly en frizzy haar. Met hun compleet research centrum is KeraCare een bedrijf dat zich inzet om je de beste producten voor je krul- of kroeshaar aan te bieden. Zo creëer je mooie stijlvolle looks zonder de gezondheid van je haar te beschadigen. Met behulp van de nieuwste technologieën onderzocht in het moderne Avlon Research Center, zijn de KeraCare-producten ontworpen om stijlvolle looks te kunnen creëren met producten die voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid zorgen.

KeraCare gebruikt zachte wasmiddelen voor het haar en de hoofdhuid die het haar hydrateren voor een mooi glanzende look. Producten van KeraCare bevatten geen menselijke placenta-extracten, formaldehyde of zijn derivaten. De meeste producten worden ook gemaakt zonder sulfaten, parabenen, minerale olie, ftalaten of vaseline. Zo bereik je een optimale verzorging voor haar en hoofdhuid, zonder enige beschadiging. Ook schitterend voor het milieu, zo zonder al die chemische middelen.

Het uitgebreide assortiment van verzorgingsproducten "For Professional Use Only" wordt verkocht aan erkende schoonheidsspecialisten wereldwijd. Een selectie van deze professionele formules is ook verkrijgbaar via andere geselecteerde salons. Hoewel KeraCare al vele jaren verschillende schoonheidssalons onderhoudt, hebben ze het productportfolio van KeraCare onlangs uitgebreid met een nieuw retail merk dat speciaal is gemaakt "For Home Users", genaamd '.KC. by KeraCare.' U kunt deze KeraCare producten gemakkelijk vinden op onze website.

KeraCare wordt vervaardigd door Avlon Industries, Inc., de makers van Affirm & FiberGuard. De oprichter, Dr. Ali N. Syed, is een meester-chemicus met een schat aan ervaring bij het ontwerpen van hoogwaardige KeraCare producten voor krul- en kroeshaar. Hij behaalde reeds meerdere patenten en houdt persoonlijk toezicht op elk project van het Research & Development Centre van Avlon.

Bijkomstig heeft KeraCare een project genaamd '.keepcaring.'. Maar liefst vijf procent van elke KeraCare-aankoop wordt geïnvesteerd in goede doelen. KeraCare is dus ook zeker een ethisch verantwoord bedrijf. Een extra drijfveer dus en zeker de moeite waard.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 51

Van hoog naar laag sorteren
per pagina