Novex

Novex

Novex is één van de grootste merken van het moederbedrijf Embelleze. Dit bedrijf heeft het merk Novex in leven geroepen om vrouwen over de hele wereld de beste haarproducten aan te bieden. De haarproductenlijn Novex streeft ernaar om vrouwen van alle etniciteiten de hoogste mogelijke prijs/kwaliteit verhouding aan te bieden.

Het bedrijf is opgericht in 1969 waardoor ze jarenlange ervaring hebben in het maken van haarproducten voor vrouwen. Het bedrijf is opgericht in Brazilië en heeft hier sinds jaar en dag de positie als marktleider weten te bemachtigen.

Vanuit Brazilië is het bedrijf snel doorgegroeid. Dit is voornamelijk te danken aan de natuurlijk ingrediënten die worden gebruikt in de Novex collectie. Nu is de Novex collectie in meer dan 57 landen beschikbaar.

 

Novex producten

Wij van 123Hair zijn grote fans van het merk Novex, dat staat vast. Wij geloven in het merk en verkopen meer dan 100 producten van Novex. Het bedrijf biedt een grote variatie aan binnen de collectie. Van conditioners tot verschillende leave-in producten van hoge kwaliteit.

Novex heeft ook verschillende haarmaskers in haar assortiment die we graag verkopen. Novex heeft producten voor mensen van alle leeftijden. Ze hebben aparte producten ontwikkeld voor kinderen en aparte producten voor volwassenen.

 

 

Het merk Novex

Het merk Novex is trots op haar uitstekende haarproducten die niet alleen resultaat leveren, maar het haar ook verzorgen met natuurlijke ingrediënten die vocht inbrengen in het haar én het haar versterkt. Bovendien ontwikkelt Novex producten zonder al teveel toevoegingen. Novex focust zich op het creëren van oplossingen voor jouw grootste haar problemen en zorgen. Alle producten zijn vrij van sulfaten, parabenen, petroleum en minerale oliën en bevatten alleen natuurlijke oliën en boters. Daarnaast zijn de producten geschikt voor ieder haar type, van normaal tot curly haar en zijn de producten erg geschikt voor de CG-methode. De shampoos van Novex geven jouw haar weer een hydraterende boost.

 

Novex heeft naast de normale werkzaamheden ook een schoonheidsinstituut. Op dit instituut biedt het bedrijf de mogelijkheid aan voor mensen om zich te laten omscholen. Dit heeft als doel meer carrièremogelijkheden te bieden als kapper, schoonheidsspecialiste, masseuse of estheticus etc.. Hierdoor geven ze iedereen de kans om zich te ontwikkelen op het gebied waar ze zich willen ontwikkelen. Dit wordt gedaan in een professionele omgeving op meer dan 350 locaties in Brazilië, Ecuador en Amerika.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 102

Van hoog naar laag sorteren
per pagina