Creme Of Nature Exotic Shine Color With Argan Oil 9.23 Gold Blond

8.50
Op voorraad
Referentie
72529
  • Gratis bezorging bij minimale besteding €35,00

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

  • Uitstekende service.

    Wij scoren
    5/5

  • Altijd de beste prijzen

  • Gratis APP beschikbaar

Raadpleeg altijd de website van de producent voor de meest actuele product informatie zoals ingrediënten-lijst of product afbeelding.

Product omschrijving

Creme of Nature Gold Blond Creme of Nature's Color Exotic Shine geeft het haar een levendige, verzadigde, langdurige kleur zonder het te beschadigen. Met dubbele Marokkaanse arganolie en standcoating microsferen technologie, versterkt, voedt en hydrateert deze formule het haar terwijl het vocht insluit voor een ultrazacht gevoel, glanzende finish en anti-breuk vermogen. Elke Exotic Shine Color maakt gebruik van voedende microsferen technologie om elke haarlok te penetreren en te coaten met een laagje pigment dat resulteert in vier keer meer glans dan andere verfformules. Deze haarkleurlijn is ideaal als je op zoek bent naar een volledige grijsdekking, extra glans wilt toevoegen aan je bestaande haarkleur en gedurfde, dramatische kleurveranderingen wilt aanbrengen die passen bij elke stijl.

Meer informatie

Meer informatie
Referentie 72529
Merken Creme Of Nature
Producttype Haarkleuring
Geschikt voor haartype Alle Haartypes
Inhoud 1 pak
Gebruiksaanwijzing Lees alle instructies zorgvuldig voor gebruik. Wacht 14 dagen na een haarrelaxer of permanentgolf voordat je een permanente haarkleuring aanbrengt. Niet aanbrengen als je een beschadigde, geïrriteerde of jeukende hoofdhuid hebt. Belangrijk: het gebruik van haarverf kan een allergische reactie veroorzaken, die in zeldzame gevallen ernstig kan zijn. Het is belangrijk om je gevoeligheid voor haarkleuring te achterhalen.Volg de bijgesloten instructies zorgvuldig op. Wacht 48 uur zonder het gebied te wassen. Als je geen afwijkingen van de huid vertoont (roodheid, uitslag), ga dan verder met het gebruik van de crème of de natuur. Als je een reactie vertoont, was je grondig met water en gebruik je dit product niet.
Land van productie Mexico