Alcolade Glacial Refreshing 500 ml

Special Price 9.15 Regular Price 11.50
Op voorraad
Referentie
23912
  • Gratis bezorging bij minimale besteding €35,00

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

  • Uitstekende service.

    Wij scoren
    5/5

  • Altijd de beste prijzen

  • Gratis APP beschikbaar

Raadpleeg altijd de website van de producent voor de meest actuele product informatie zoals ingrediënten-lijst of product afbeelding.

Product omschrijving

Alcolado Glacial is een verfrissende mentholhoudende spat lotion dat in 1948 op Curaçao ontstaan is. Het staat in het Caribisch gebied bekend als ‘de airco in een fles’. De verkoelende werking van de lotion komt voort uit het de alcohol in combinatie met menthol en andere etherische oliën. Deze hoogwaardige ingrediënten resulteert in een zeer verfrissende lotion. Volgens de gebruikers van Alcolado Glacial in meer dan 40 landen, omvatten sommige van de Alcolado Glacial de volgende effecten*; Een verkoelend gevoel bij het opspatten Hoofdpijnverlichting Koortsverlichting en het voelen van een ‘ijseffect’ Verlichting van verstopping veroorzaakt door verkoudheid of een verstopte neus Verlichting van de jeuk veroorzaakt door muggenbeten Verlicht maagpijn Het verzachten van spierpijn Ontspanning bij gebruik voor massage en wrijving Verzachtende en verkoelende effecten op de huid bij gebruik als aftershave *gebaseerd op reacties van Alcolado Glacial fans. Alcolado Glacial is geclassificeerd als een cosmetisch product. De informatie op deze pagina is geen medisch advies en dient niet als zodanig te worden beschouwd. Personen die medisch advies willen inwinnen, moeten een erkende gezondheidsprofessional raadplegen.

Meer informatie

Meer informatie
Referentie 23912
Merken Alcolade Glacial
Producttype Spat lotion
Inhoud 500ml
Gebruiksaanwijzing Alleen voor uitwendig gebruik. Houd de ogen en de slijmvliezen uit de buurt. Wikkel of verbind jezelf niet met een in Alcolado Glacial gedrenkte doek, dit kan blaarvorming en/of huidirritatie veroorzaken. Niet gebruiken op kleding, omdat er dan verkleuring kan optreden
Ingrediëntenlijst SD alcohol nr. 40B (76%), Menthol, Geur, Water, FD&C Blauw nr. 1 en FD&C Geel nr. 5.
Land van productie Curaçao