Crazy Color

Crazy Color


De opvallende roze flesjes van het merk Crazy Color bevatten net zo opvallende kleuren haarverf waarmee je zeker weet dat ook jij zult opvallen! Er is een keuze uit 41 (mengbare!) kleuren. Crazy Color is te gebruiken om je haar in het geheel van een nieuw kleurtje te voorzien, of je kleurt er een aantal plukken haar mee. Je kunt er dus alle kanten mee op. Begin je liever bescheiden, dan kies je voor de lichtere tinten. De extreme kleuren zijn er voor de types die er helemaal voor gaan.

De haarverf van Crazy Color is semi permanent. Dat wil zeggen dat de kleur van de verf niet permanent is, maar na een aantal weken vervaagt. Vind je dat nog wat spannend, dan kun je kiezen voor de tijdelijke haarkleuring in de vorm van een spray of een uitwasbare kleurshampoo. Crazy Color heeft daarnaast ook diverse verzorgingsproducten om de fantastische kleur van je haar langer levendig en glanzend te houden. Kies jouw kleur en wees uniek. Gebruik de producten van Crazy Color en laat de wereld zien wie je bent!

Het bedrijf Crazy Color


Crazy Color werd in 1977 opgericht in het Verenigd Koninkrijk door de inmiddels overleden Renato Brunas. Hij startte het bedrijf Crazy Color in de punkperiode, waar het haar van de punkers een opvallend en belangrijk verschijnsel was. Alles was mogelijk, het haar werd in de meest vreemde vormen geknipt en geverfd in alle mogelijke kleuren. De bekende haarstijl uit die tijd is de hanenkam. Haarstylist Brunas bestudeerde de chemie van verven en haarkleur en werd kleurexpert. Hij wordt tegenwoordig in de kapperswereld gezien als de grondlegger van moderne haarkleuringen. In de jaren ’60 bracht hij voor het eerst Colorissimo, een permanente verf om het haar te kleuren op de markt. Brunas wilde de grenzen van de kleuren in het haar verleggen en ontwikkelde een reeks haartinten in alle kleuren van de regenboog.

De oprichting van Crazy Color was oorspronkelijk bedoeld om stagiaires te helpen met de basiskennis voor het kleuren van haar, maar vond al snel de interesse bij zowel de punkers als haarkleurprofessionals. Het bedrijf is tot de dag van vandaag nog steeds bezig met het ontwikkelen van haarkleuringen, wat het mogelijk maakt iedereen zijn eigen, unieke, crazy haarkleur te geven. De haarkleuringen van Crazy Color zijn tegenwoordig zeer geliefd bij een groot publiek, van kappers tot consumenten. Het kiezen voor een uitgesproken haarkleur en haarstijl is tegenwoordig helemaal niet meer zo ongewoon. De kleurmogelijkheden zijn legio, van extreem opvallend tot een bescheiden look. Dankzij het uitgebreide assortiment van kleuren is er voor iedereen wel een kleur beschikbaar. De kleuren van Crazy Color kunnen daarnaast ook met elkaar gemengd worden om het nog persoonlijker te maken om je eigen identiteit te kunnen creëren.

De producten van Crazy Color worden in de kapsalon gebruikt, maar je kunt ze ook in huis halen om zelf je haar te kleuren. De producten zijn klaar voor gebruik. Crazy Color producten zijn zacht voor het haar. Ze zijn PPD- en ammoniakvrij. Voor het produceren van de Crazy Color producten wordt niet getest op dieren en ze bevatten ook geen dierlijke ingrediënten. Je herkent de producten van Crazy Color direct aan de roze flesjes. Kies je voor kleur, dan kies je voor Crazy Color.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 40

Van hoog naar laag sorteren
per pagina