Curls

Curls
Curls heeft haar producten geformuleerd speciaal voor mensen die hun natuurlijke haar willen verzorgen met producten die alleen natuurlijke ingrediënten bevatten. Alles wat je nodig hebt voor het verzorgen, onderhouden en stylen van je haar kun je vinden bij Curls. En geen van de producten bevatten siliconen, sulfaten, parabenen, of andere ingrediënten die schadelijk voor je haar kunnen zijn, en die je vaak wel in andere haarproducten kunt vinden.

Curls heeft een aantal collecties van haarproducten. In de meeste collecties vind je varianten van de vertrouwde haarproducten waar je op rekent, zoals haarmaskers, shampoo, en conditioner. En ook producten om je haar mee te stylen zonder het te beschadigen of uit te drogen.

Andere collecties van Curls hebben ook extra verzorgingsproducten, zoals de speciale serums in de Blueberry Bliss Hair Growth collectie en de Poppin Pineapple Vitamin C collectie, die haargroei stimuleren. Ook zijn er een aantal collecties van luxe verzorgingsproducten voor je haar, zoals de Cashmere + Caviar collectie. Daarnaast is er de Green Vegan collectie voor mensen die op zoek zijn naar een haarverzorgingslijn die alleen veganistische ingrediënten bevat. Als je alleen op zoek bent naar stylingproducten, dan kun je terecht bij de Ultimate Styling collectie, een lijn van producten om je krullen te temmen zonder ze te beschadigen. Naast deze collecties heeft Curls ook nog speciale collecties voor kinderen en ook baby's.

Over Curls

Curls werd in 2002 opgericht door Mahisha Dellinger. Het is moeilijk te geloven, maar wat zou uitgroeien tot een enorm succesvol miljoenenbedrijf, begon allemaal met een idee dat Dellinger in 2002 vlug op een servetje schreef. Destijds werkte Dellinger als marketeer bij een zeer succesvol bedrijf, maar ze had de ambitie om haar eigen bedrijf te beginnen. Al jaren was ze teleurgesteld in het aanbod van producten voor natuurlijk haar, en dus besloot ze daar verandering in aan te brengen.

Dellinger’s belangrijkste uitgangspunt was om vrouwen trots te maken op hun natuurlijke haar. Ze verzamelde een team van experts om zich heen, en samen richtten ze zich op het creëren van producten die speciaal geformuleerd waren voor natuurlijk haar. Of het nou om het verzorgen of het stylen van haar ging. Alle producten werden geformuleerd met alleen natuurlijke, biologische ingrediënten, en zonder de schadelijke chemicaliën die vele andere haarverzorgingsmerken wel gebruikten.

Maar vrouwen kwaliteitsproducten te leveren voor hun natuurlijke haar werd niet de enige missie van Curls. Curls vindt het ook belangrijk dat hun ingrediënten op een ethische manier verkregen worden. Dat bewijst Curls nu nog door alleen gecertificeerde biologische ingrediënten te gebruiken, ingrediënten die Curls exclusief van fair trade leveranciers koopt. Sinds 2002 is Curls uitgegroeid tot een enorm succesvol merk. Curls is een innoverend merk dat constant hun producten aan het verbeteren is. Dankzij deze aanpak is het merk een succes in Amerika dat nu snel bezig is een wereldmerk te worden.

Curls is nu al een marktleider in de haarverzorgingsindustrie. Dellinger zelf wordt regelmatig uitgenodigd op conferenties en shows in de haarverzorgingsindustrie om andere retailers toe te spreken over haar succes. Naast consumenten en industrie professionals, zijn er ook vele salons en celebrities die het merk gebruiken en aanraden, zoals Halle Berry en Alicia Keys.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 47

Van hoog naar laag sorteren
per pagina