Shea Moisture

Shea Moisture

Shea Moisture vindt haar roots in Bonthe, Sierra Leone. Hier werd door Sofi Tucker zogeheten Shea Nuts verkocht op de markt. Shea Moisture is een familiebedrijf en Sofi Tucker is de eerste oprichter van het bedrijf. Sofi Tucker is de grootmoeder van de huidige eigenaren van Shea Moisture en het bedrijf Shea Moisture is haar erfgoed.

 

Shea Moisture producten

Wij verkopen veel verschillende prodcuten van Shea Moisture en zijn echte fans van het merk. Met meer dan 150 producten in onze collectie kun je vast en zeker jouw favoriete product vinden. De producten verschillen van hydraterende crèmes, verzachtende shampoos tot een biologische Shea Butter. Shea Moisture heeft in haar collectie producten voor zowel kinderen als volwassen.

 

Shea Moisture heeft een brede collectie haarproducten voor verschillende typen haar. Deze haarproducten zijn gemaakt voor haar type 1A tot en met 4C. Kortom, wij hebben voor iedereen een zeer geschikt product.

 

Shea Moisture staat voor producten met natuurlijke ingrediënten. Het bedrijf gelooft in fair trade en behandelt haar leveranciers op een eerlijke manier. Dit is, naast de kwaliteit van de producten, de grootste reden dat wij fan zijn van Shea Moisture.

 

 

Waar staat Shea Moisture voor?

Shea Moisture is een bedrijf dat plantaardige producten ontwikkelt met een minimale impact op de omgeving. Het bedrijf heeft ervoor gekozen om haar producten niet op dieren te testen. Dit maakt dat de producten van Shea Moisture natuurlijkvriendelijk zijn. De natuurlijkvriendelijkheid maakt, in combinatie met de prijs/kwaliteit verhouding, dat Shea Moisture een erg goed aanbod heeft.

Daarnaast gelooft Shea Moisture in fair trade en streeft dit te allen tijden na. Fair trade houdt voor het bedrijf in dat de verkopers van de ingrediënten van de producten een eerlijke prijs krijgen. De lokale verkopers verdienen daardoor een eerlijk salaris. Daarnaast worden de afnemers op een respectvolle wijze behandeld en krijgen ze de vrijheid om hun producten op hun eigen wijze te produceren. Hierdoor zijn alle partijen die iets te maken hebben met Shea Moisture enthousiast over de producten die het bedrijf produceert en verkoopt.

 

Shea Moisture gebruikt bepaalde ingrediënten niet in haar producten om deze zo natuurlijk en gezond mogelijk te houden. Voorbeelden van deze niet-gebruikte ingrediënten zijn onder andere sulfaat en parabenen. Deze producten kunnen schadelijk zijn voor de huid. Dit is de reden dat Shea Moisture ervoor heeft gekozen om deze ingrediënten niet te gebruiken in haar producten.

Om er zeker van te zijn dat een product geen parabenen of sulfaten bevat kun je het beste het etiket aandachtig doorlezen. De afgelopen jaren is de vraag naar producten zonder deze ingrediënten sterk gestegen. Dit en de gezondheid van de klanten, is de reden dat Shea Moisture ervoor heeft ervoor gekozen om deze ingrediënten niet te gebruiken in haar productenlijn.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 78

Van hoog naar laag sorteren
per pagina