Creme Of Nature Exotic Shine Color With Argan Oil 7.64 Bronze Copper

8.50
Op voorraad
Referentie
72525
  • Gratis bezorging bij minimale besteding €35,00

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

  • Uitstekende service.

    Wij scoren
    5/5

  • Altijd de beste prijzen

  • Gratis APP beschikbaar

Raadpleeg altijd de website van de producent voor de meest actuele product informatie zoals ingrediënten-lijst of product afbeelding.

Product omschrijving

Geef je haar de aandacht die het verdient met Creme of Nature exotic shine haarkleur. Het geeft rijke kleurtonen die opvallend opvallen en biedt 100 procent dekking van grijze haren. Deze 7.64 bronze copper of Nature haarkleur bevat een dubbele behandeling van arganolie, die een diepe conditionerende werking heeft, waardoor je zacht en makkelijk handelbaar haar krijgt.

Meer informatie

Meer informatie
Referentie 72525
Merken Creme Of Nature
Producttype Haarkleuring
Geschikt voor haartype Alle Haartypes
Inhoud 1 pak
Gebruiksaanwijzing Lees alle instructies zorgvuldig voor gebruik. Wacht 14 dagen na een haarrelaxer of permanentgolf voordat je een permanente haarkleuring aanbrengt. Niet aanbrengen als je een beschadigde, geïrriteerde of jeukende hoofdhuid hebt. Belangrijk: het gebruik van haarverf kan een allergische reactie veroorzaken, die in zeldzame gevallen ernstig kan zijn. Het is belangrijk om je gevoeligheid voor haarkleuring te achterhalen.Volg de bijgesloten instructies zorgvuldig op. Wacht 48 uur zonder het gebied te wassen. Als je geen afwijkingen van de huid vertoont (roodheid, uitslag), ga dan verder met het gebruik van de crème of de natuur. Als je een reactie vertoont, was je grondig met water en gebruik je dit product niet.
Land van productie Mexico